Killerpilze Fan Turkey
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Killerpilze Fan Turkey

--> TURKEY LOVES KILLERPILZE <--

AnasayfaAnasayfa  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yap  

Bravo (schlagi... ?! )

4 posters
YazarMesaj
xx
Admin
Admin
xx

Bravo (schlagi... ?! ) Empty
MesajKonu: Bravo (schlagi... ?! )   Bravo (schlagi... ?! ) Icon_minitimePtsi Mart 03, 2008 7:07 pm

Bravoo.... Very Happy Very Happy Very Happy istiyorum ben bu dergiyi yaaa xD Wink

Bravo: Nasıl gidiyor gruptan ayrılma kararı aldıktan sonra?!
Sclagi: İyi. Anında olan birşey değildi zaten. Aralık’tan beri düşünüyordum.

Bravo: Üzgün müsün yoksa çok rahat mı?
Schlagi: Artık geride kalan birşey bu. Tabi ki bunun hakkında çok düşündüm. Bu herşeyi bıraktığım anlamına gelmez. Çalışmalarımı bitirene kadar bi ara veriyorum. Herşeyin yoluna girmesi benim için çok önemli.

Bravo: Bu Killerpilze’den tam olarak ayrılmadığın anlamına mı geliyor?
Schlagi: İki hafta sonra gerçekten Killerpilze’den ayrıldığımı, ya da hala Killerpilze olarak kaldığımı göreceğim.

Bravo: Killerpilze’ye geri dönmen için küçük bi şans yok mu?
Sclagi: Geri dönmeyeceğim sanırım.

Bravo: Bunun gerçek nedeni neler?
Sclagi: Her grup değişir ve son 2 yıl içinde Killerpilze’yle birlikte hepimiz değiştik. Ve açıkçası Killerpilze ile birlikte yaptıklarımızdan çok hoşlanmıyordum. Gelecekte devam etmemiz hayatta olduğu kadar müzik için de geçerli. Çalışmalarımı iyi bi şekilde bitirmek zorunda olduğumu düşünüyorum. Ve sonra okula gidip bişeyler öğrenerek üniversiteye girmek istiyorum...

Bravo: Ne okumak istiyosun?
Sclagi: Göreceğiz. Teknisyenlik olabilir. Belki Münih’te bi müzik okuluna giderim. Burda yapımcı ya da teknisyen olabilirim.

(burda bi soru daha vardı ama soruyu anlayamadım scratch cevabında killerpilze yanlış yolda. Aslında bu baştan beri böyleydi ama artık daha da kötüleşti gibi bişey diyodu.)

Bravo: Sence neden Killerpilze yanlış yola doğru gidiyor?
Schlagi: Birden büyük bişeyler yapmamalıydık. Küçük bi marka olmak daha iyi olabilirdi. Böylece müzik açısından daha çok zamanımız olurdu ve sesimiz (müziğimiz demeye çalışmış sanırım) baştan beri aynı kalmazdı. Şimdi bi de özgürlüklerimiz var, ama şarkılarımızın, çoğu insanı memnun edebilme olasılığının olmasını da unutmamamız gerekir. Ve bu benim için bi problem...

Bravo: En büyük problemin çok fazla fan olması mı?
Sclagi: Çoğu insanın bizi dinliyor olması gerçeğiyle bi sorunum yok, ama bu daha geç olmalıydı. Yani, hala karmaşık bi yapıdayız, daha olgunlaşmadık. Herşey çok çabuk oldu.

Bravo: Yani hiçbi pişmanlık duymuyor musun aldığın karardan dolayı? Belki de bu hayatının fırsatıydı...
Sclagi: Evet, belki çok para kazanmam için hayatımın fırsatıydı. Ama neden, o kadar da önemli değildi. Aslında, ünlü olmak önemli değil. Hoşlandığım birşeyler yapmalıyım. Ve eğer artık çok fazla sevmiyorsam, müzik yapmaya devam edebilirim, toplum önünde olmasa bile. Ve bunun hayatımda kaçırdığım en büyük fırsat olduğuna inanmıyorum.

Bravo: Kararını açıkladığında Max, Jo ve Fabi’nin tepkileri ne oldu?
Schlagi: Neyse ki karşı çıkmadılar. Çok şaşırdılar ve çok salakça buldular. Ama anladılar beni.

Bravo: Hala arkadaş mısınız?
Schlagi: Tabi ki! Birlikte birşeyler yapmaya devam ediyoruz. Sorun değil. Hep arkadaş kalacağız!

Bravo: Geleceğini nası görüyorsun?
Schlagi: Daha çok okula konsantre olurum. Kötü notlarım yok, ama daha iyi olmak istiyorum. İki not arasında gidip geliyorum ve en iyi olanda iyi olmalıyım. Şu anda benim için en önemli şey bu!
https://killerpilze-turkey.yetkin-forum.com
kp//slny#

kp//slny#

MesajKonu: Geri: Bravo (schlagi... ?! )   Bravo (schlagi... ?! ) Icon_minitimePtsi Mart 03, 2008 7:44 pm

saol! x)
dkpd

dkpd

MesajKonu: Geri: Bravo (schlagi... ?! )   Bravo (schlagi... ?! ) Icon_minitimePerş. Mart 06, 2008 6:35 pm

saol cnm Very Happy Very Happy
hAyAlEt

hAyAlEt

MesajKonu: Geri: Bravo (schlagi... ?! )   Bravo (schlagi... ?! ) Icon_minitimeÇarş. Haz. 11, 2008 3:40 pm

niye ayrılsı ki ama neyse kendi bilir:(
saol

Bravo (schlagi... ?! )
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Bravo! 08 ... x)
» Bravo x) --> jo
» Bravo 07 ?!