| Rock one ?! 40/08 x) | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
xx Admin
| Konu: Rock one ?! 40/08 x) Çarş. Şub. 20, 2008 11:54 pm | |
| x) =) =] xP xD Ad: Johannes “Jo” Halbig Doğum Tarihin: 30 Temmuz 1989 Doğum Yerin: Dillingen/ Donau Hobilerin: Müzik, spor, arkadaşlarım, partiler Etkilendiğin Müzik Grupları: Die Artze, Bullet For My Valentine, Blink 182, Losprophets et Foo Fighters Materyal: Gibson Gitarları Müzikte Idolün: Die Arzte Gitmek istediğin yer: Rahatlatıcı bi ada Seni en çok kim güldürüyo? : Max (ben de güldürürüm ya sen yeter ki iste )
Aldığın ilk albüm: Shaggy Top 5: Beatles, Die Arzte, Metallica, Bullet For My Valentine ve Lostprophets KP yle geldiğin en yüksek nokta (kişisel) : Çok fazla, sayamam bile... xD KP’ nin en iyi konseri: Bu Gece (Trabendo Session) Turneye çıktığınızda nası vakit geçiriyosun : İnternet Konser öncesi hazırlık : “The Chopit Starfish” şarkısını söylemek Sahnedeki kabusun : Çok fazla var... En sevdiğin KP şarkısı: “Springt Hoch” ve “Letzte Minute” En sevdiğin grup: Die ArzteÄrzte En Sevdiğin Kitap: Parfüm, Patrick Süskind En Sevdiğin içecek: Red Bull (Fransa’da pek mümkün değil) En Sevdiğin Yemek: Şinitzel ve patates kızartması (ben onların yazdığı bi röportajda şinitzel ve patates kızartması diye okumuştum bence fransızcaya escalope diye geçirmişler aslında escalope sığır eti demek) En Sevdiğin Hayvan: Aslan En Sevdiğin Film : Çok izlemiyorum En Sevdiğin Dizi/ Tv Programı: “CSI Miami” Sorulan En Saçma Soru: En Sevdiğin Dizi / Tv Programı (ehehe xD iyi laf sokmuş )
Ad: Maximillian “Max” Schlichter Doğum Tarihin: 3 Temmuz 1989 (ben 1988 biliyodum xS ) Doğum Yerin: Emersacker Hobilerin: Kaykay, gitar Etkilendiğin Müzik Grupları: Blink 182 ve Foo Fighters Materyal: Gibson Gitarları (... en iyisi) ve Diezel hoparlörleri Müzikte Idolün: Slash Hayattaki Idolün: Annem ve babam Hayattaki Felsefen: Sakin ol ve hayallerinin içine et!! Gitmek istediğin yer: Etiyopya’da bi yer (sanırım güneyinde =) Seni en çok kim güldürüyo? : Fabi ? Aldığın ilk albüm: Blink 182 "Take Off Your Pants & Jackets" KP’yle geldiğin en yüksek nokta (kişisel) : Etiyopya turunda. Bizim konserlerimizde KP’nin en iyi konseri : Hepsini seviyorum! Turneye çıktığınızda nası vakit geçiriyosun : Oyun, uyku, röportajlar Konser Öncesi Hazırlık: Müzik dinlemek, şarkı söylemek En Sevdiğin KP Şarkısı: “Ich Bin Raus” ve “Springt Hoch” En Sevdiğin Grup: Die Arzte En Sevdiğin Hayvan: Köpeğim Sorulan En Saçma Soru: Hangi şampuanı kullanıyosun? (koptumm yaa :zuha: ama cidden süper saçları var )
Ad: Fabian “Fabi” Halbig Doğum Tarihin: 23 Aralık 1992 Doğum Yerin: Dillingen / Donau Hobilerin: Futbol ve müzik Etkilendiğin Müzik Grupları: Bullet For My Valentine, Foo Fighters ve Die Arzte Materyal : DW bateri, Paiste (marka) zilleri , trompet Müzikte Idolün: Die Arzte and Taylor Hawkins (Foo Fighters) Hayattaki Felsefen: Sex, bateri ve rock’n roll Gitmek İstediğin Yer: Amrum Adası (havası çok temiz!) (Almanya’da bi ada anlatmış nerde olduğunu da gereksiz diye düşündüm isterseniz çeviriim onu da) Seni en çok kim güldürüyo?: Takımım, grubum ve Oliver Pocher (Alman komedyen ve sunucu) Aldığın İlk Albüm: Udo Lindenberg Top 5: Foo Fighters "Echos, Silence, Patience & Grace" Lostprophets "Start Something" Bullet For My Valentine "The Poison" and Limp Bizkit "Starfish Chotolate ...". KP’yle geldiğin en yüksek nokta (kişisel) : 2002 KP’nin En İyi Konseri: Hepsi çok iyi! Turneye çıktığınızda nası vakit geçiriyosun: Oyun Konser Öncesi Hazırlık: Müzik dinlemek ve soru formlarını doldurmak Sahnedeki kabusun: Baterimin tüm parçalarının kırılması Genelde en kötü kabusun: Ellerimi kaybetmem ve bi daha bateri çalamamam En Sevdiğin KP Şarkısı: Hepsini çok seviyorum ama konserde “Springt Hoch” En Sevdiğin Müzisyen: Max En Sevdiğin Kitap: Harry Potter En Sevdiğin İçecek: Bişey içmem En Sevdiğin Yemek: İtalyan yemeği En Sevdiğin Hayvan : Maymun En Sevdiğin Film: "Schwere jungs" Marcus H. Rosenmüller En Sevdiğin Dizi/ Tv Programı: “CSI Miami” Sorulan En Saçma Soru: Buzdolabında ne var? :zuha: :zuha:
En son JoBusra <3 ?! tarafından Cuma Şub. 29, 2008 7:36 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
dkpd
| |
| |
xx Admin
| Konu: Geri: Rock one ?! 40/08 x) Perş. Şub. 21, 2008 6:43 pm | |
| - dkpd demiş ki:
- süpersn cnm saoll
ne demek cnm xD bi ara çevircem şu biografileri x) | |
|
| |
dkpd
| |
| |
kp//slny#
Mesaj Sayısı : 78 Kayıt tarihi : 18/02/08 Yaş : 31 Nerden : kp ve jo'nun olduğu her yerden xD
| Konu: Geri: Rock one ?! 40/08 x) Cuma Şub. 22, 2008 10:00 pm | |
| eheuehuehue xD aynn yoksa bu konuştumuz şeymi? msnde:D | |
|
| |
xx Admin
| |
| |
kp//slny#
Mesaj Sayısı : 78 Kayıt tarihi : 18/02/08 Yaş : 31 Nerden : kp ve jo'nun olduğu her yerden xD
| Konu: Geri: Rock one ?! 40/08 x) Cuma Şub. 22, 2008 11:18 pm | |
| | |
|
| |
dkpd
| Konu: Geri: Rock one ?! 40/08 x) Çarş. Şub. 27, 2008 5:40 pm | |
| | |
|
| |
xx Admin
| Konu: Geri: Rock one ?! 40/08 x) Çarş. Şub. 27, 2008 6:39 pm | |
| | |
|
| |
kp//slny#
| Konu: Geri: Rock one ?! 40/08 x) Perş. Şub. 28, 2008 9:14 pm | |
| hayır bnce büşra direk jo sevgilin var mı? die sorardı xD | |
|
| |
xx Admin
| Konu: Geri: Rock one ?! 40/08 x) Perş. Şub. 28, 2008 9:33 pm | |
| | |
|
| |
dkpd
| |
| |